Om meg

Om meg


Mitt navn er Grete Plener.

Jeg er født i Narvik i 1953. I voksen alder har jeg bodd mange plasser i Norge, men er nå bosatt på Tjensvoll i Stavanger. Her tar jeg i mot personer som ønsker auralesninger/medium, sjamanistisk healing og sjamanistisk rådgiving og regresjonsreiser.

 

Mitt første møte med sjamanisme var i 1999. Før det hadde jeg vært søkende i det alternative feltet og deltatt på ulike kurs, blant annet Silvakurser, Reiki, EFT, mediumkurs og tarot. Alle kursene var nyttige og jeg ble kjent med mange flotte mennesker. Men det var da jeg tok min første trommereise at jeg fant ut hva som var min vei.

 

Fra år 2000 var jeg innom flere sjamanlærere i Norge, men det er ved Scandinavian center for Shamanic Studies i København at jeg har vært flest ganger og fått hjelp til å gå videre og praktisere sjamanisme. Blant annet deltok jeg på kurser hos Jonathan Horwitz for å lære sjamanistisk rådgiving.

Jeg har i løpet av disse årene arrangert grunnkurs i sjamanisme på Kreta, i Bergen og flere steder i Rogaland. Dersom det er nok interesse for sjamankurs, der du lærer å ta trommereiser selv, så setter jeg opp nye kurs.

 

De siste årene har jeg blitt interessert i auralesninger og mediumskap og har tatt kurser ved Arthur Findlay Spiritualist College i England, samt andre mediumkurs her i Norge.


Ta kontakt på mobil 915 49 109 eller mail gretepl@hotmail.com.